Δημιουργία Ιστοσελίδων Εστίασης

Cyber Restaurant

 

Ιστοσελίδα για επιχειρήσεις εστίασης με ενσωματωμένο σύστημα κράτησης τραπεζιών

Δημιουργήσαμε μια πολύ ισχυρή και σύγχρονη, εύκολα διαχειρίσιμη ιστοσελίδα, ειδικά για επιχειρήσεις εστίασης με προαιρετικό σύστημα κράτησης τραπεζιών.

Έχουμε προσθέσει πολλά χαρακτηριστικά ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων εστίασης. 

 

Χαρακτηριστικά

Εύχρηστο Cyber Restaurant Menu

Image

Εξαγωγή Καταλόγου σε PDF
 

Εκτυπώστε την τελευταία έκδοση του καταλόγου σας με μια  κίνηση. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί "Λήψη ως PDF" και αποθηκεύστε τον κατάλογό σας ως αρχείο PDF έτοιμο για εκτύπωση. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν προστίθενται νέες προσφορές ή εποχιακά πιάτα. Έτσι, δεν υπάρχει ανάγκη να ξεκινήσετε έναν κατάλογο από την αρχή. Κάντε τη μεταφόρτωση και την εκτύπωση αμέσως μετά την ενημέρωση.

Προσφορές προώθησης
 

Το Cyber Restaurant Menu προσφέρει αποτελεσματικά εργαλεία προώθησης για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα κομψό και λειτουργικό κατάλογο στο διαδίκτυο. Μεταβείτε στις επιλογές Προώθησης στις ρυθμίσεις των γευμάτων και διαμορφώστε τις όπως θέλετε. Ως αποτέλεσμα, τα νέα σας πιάτα, γεύματα ή γεύματα της ημέρας θα επισημαίνονται με ένα αυτοκόλλητο που θα τραβήξει την προσοχή μέσα σε ένα έγχρωμο κουτί ή / και θα τοποθετηθεί στην κορυφή της λίστας του καταλόγου σας.

Image
Image

Responsive layouts


 

Το Cyber Restaurant Menu είναι μια εξαιρετική λύση για τη δημιουργία καταλόγου φιλικού προς το χρήστη και φιλικού προς τα κινητά για την ιστοσελίδα σας για εστιατόρια ή καφέ. Είτε οι πελάτες σας βλέπουν τον κατάλογό σας σε απευθείας σύνδεση σε φορητό ή σταθερό υπολογιστή, tablet ή smartphone, ο κατάλογός  σας θα φαίνεται πάντα εξαιρετικός και ελκυστικός

Κατηγορίες Καταλόγου

To Cyber Restaurant Menu σας δίνει την ευελιξία να χωρίσετε τον κατάλογό σας σε κατηγορίες για την διευκόλυνση ταν πελατών σας, Είναι σύνηθες πλέον, ακόμη και οι πελάτες που βρίσκονται εντός του εστιατορίου να κοιτάζουν τον κατάλογο από την ιστοσελίδα σας και όχι από τα έντυπα.

Μπορείτε να φτιάξετε ξεχωριστές κατηγορίες για χορτοφάγους, για πρωινό, για επιδόρπιο, για καφέδες, αναψυκτικά ή ποτά.  Ένας λογικά δομημένος κατάλογος αναδεικνύει τον επαγγελματισμό σας και βοηθάει το προσωπικό σας μια και οι πελάτες αποφασίζουν γρηγορότερα.

Image

Μπες στο Club της Cybernetica και πάρε έκπτωση 50%

Στέλνουμε μόνο ενημερωτικά μηνύματα που αφορούν την βελτίωση της παρουσίας σου στο διαδύκτιο
Τιμοκατάλογος

Cyber Restaurant

Πολύ δυνατά χαρακτηριστικά που συμβάλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου.

Cyber Restaurant

Ιστοσελίδα Εστίασης

299€
από 599€

  •  Ιστοσελίδα Εστίασης

  •  Ενσωματωμένος Κατάλογος

  •  Συλλογή email*

  •  Μηχανή Αποστολής Ενημερωτικών Δελτίων*

Ακόμη Περισσότερα

 

Ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις ανάγκες που έχουν τα εστιατόρια, οι ταβέρνες, τα καφέ, τα ζαχαροπλαστεία και γενικά οι επιχειρήσεις εστίασης.

Αν ψάχνετε για ένα επαγγελματικό και αξιόπιστο λογισμικό για την επιχείρησή σας τότε το Cyber Restaurant είναι η σωστή λύση.

Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών (συμπεριλαμβανομένων των γλώσσων RTL με το Γρηγοριανό Ημερολόγιο), τα Ελληνικά προεγκατεστημένα, μετατροπέας νομισμάτων (με υποστήριξη για πάνω από 100 νομίσματα), υποστήριξη SSL για ασφαλείς συνδέσεις και πολλά άλλα.