Κατασκευή Ιστοσελίδων Ξενοδοχείων

Beautiful Image

Hotel Booking System

Booking χωρίς χαράτσι γίνεται; Φυσικά και γίνεται. 

Απέκτησε την δυνατότητα να παίρνεις τις κρατήσεις από την ιστοσελίδα σου και να ενημερώνεις αυτόματα όλες τις μηχανές κράτησης.

Δημιουργήσαμε μια πολύ ισχυρή πλατφόρμα, ειδικά για ξενοδοχεία, η οποία συγχρονίζεται με τις διεθνείς μηχανές κρατήσεων όπως το Booking.com, Agoda, Expedia, AirBnB, Trivago, TripAdvizor κλπ.

Έχουμε προσθέσει πολλά χαρακτηριστικά ώστε να καλύπτει τις όποιες ανάγκες σας. 

 

Μηχανή κράτησης δωματίων

Εύχρηστη μηχανή κράτησης δωματίων με διαθεσιμότητες 

Συγχρονισμός με τις πλατφόρμες κράτησης

Συγχρονισμός σε πραγματικό χρόνο με Booking.com, Agoda, Expedia, AirB&B, Trivago, TripAdvizor κλπ

Πύλη πληρωμής για την τράπεζά σας

Με πύλη πληρωμής απευθείας στην τράπεζα, χωρίς μεσάζοντες και προμήθειες

Πύλη πληρωμής για την τράπεζά σας

Με πύλη πληρωμής απευθείας στην τράπεζα, χωρίς μεσάζοντες και προμήθειες

Εφαρμογή Cloud

Μεγάλες ταχύτητες για να μην χάνεις πελάτη!

Μπες στο Club της Cybernetica και πάρε έκπτωση 50%

Στέλνουμε μόνο ενημερωτικά μηνύματα που αφορούν την βελτίωση της παρουσίας σου στο διαδύκτιο
Τιμοκατάλογος

Cyber Hotel

Πολύ δυνατά χαρακτηριστικά που συμβάλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου.

Cyber Hotel

Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου

999€
από 1.999€

  •  Ιστοσελίδα Ξενοδοχείου

  • Μηχανή Κράτησης

  • Αυτόματη Ενημέρωση από Booking,com, TripAdvisor κλπ

  • Χωρίς χαράτσι στις κρατήσεις

  • Εύκολη και απλή διαχείριση

  • Πολυγλωσσικό 

Ακόμη Περισσότερα

Ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις ανάγκες που έχουν τα Ξενοδοχεία, τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, οι Ξενώνες, τα Εξωχικά και τα Διαμερίσματα.

Αν ψάχνετε για ένα επαγγελματικό και αξιόπιστο λογισμικό για το ξενοδοχείο σας τότε το Cyber Hotel είναι η σωστή λύση.

Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών (συμπεριλαμβανομένων των γλώσσων RTL με το Γρηγοριανό Ημερολόγιο), τα Ελληνικά προεγκατεστημένα, μετατροπέας νομισμάτων (με υποστήριξη για πάνω από 100 νομίσματα), υποστήριξη SSL για ασφαλείς συνδέσεις και πολλά άλλα.

Κρατήσεις και Ημερολόγια Διαθεσιμότητας

Image

Η λίστα κρατήσεων και τα ημερολόγια διαθεσιμότητας θα σας επιτρέψουν να εντοπίσετε τις κρατήσεις που θέλετε να διαχειριστείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες τους γρήγορα. Οι κρατήσεις που προέρχονται από εξωτερικά κανάλια, όπως η Booking.com, εμφανίζονται με το σχετικό εικονίδιο.
Εξαγωγή κρατήσεων σε μορφή ICS και CSV : όλες οι κρατήσεις μπορούν να εξαχθούν με διάφορα φίλτρα όπως Status, Date, Check-in κλπ.
Η μορφή ICS χρησιμοποιείται από οποιοδήποτε λογισμικό Ημερολογίου όπως το iCalendar, το Ημερολόγιο Google, το Ημερολόγιο Yahoo! και πολλά άλλα.
Τα αρχεία CSV είναι εύκολο να διαβαστούν με λογισμικό όπως Excel, OpenOffice, LibreOffice κλπ.

Σύστημα Κρατήσεων

Γρήγορες κρατήσεις μέσω back-end 
Η χειροκίνητη εγγραφή νέων κρατήσεων διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα. Χάρη στη φόρμα γρήγορης κράτησης, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε νέες κρατήσεις και να τις εκχωρήσετε "εν κινήσει" σε νέους ή υπάρχοντες πελάτες, με δυνατότητα ρύθμισης προσαρμοσμένης τιμής.

Διακοπή Κρατήσεων / Κλείσιμο δωματίων 
το back-end προσφέρει ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες για το κλείσιμο των δωματίων σε ορισμένες ημερομηνίες και για την εγγραφή ορισμένων κρατήσεων που λαμβάνονται μέσω τηλεφώνου ή απλώς εκτός σύνδεσης.

Beautiful Image

Κάντε το Check-in όπως πρέπει

Beautiful Image
Οι υπάλληλοι υποδοχής και οι διαχειριστές μπορούν να ρυθμίσουν το σύστημα για να επιτρέψουν στους πελάτες να υπογράψουν μέσω ενός συμβατού υποσυστήματος υπογραφής πολλαπλών συσκευών. Η λειτουργία "Έλεγχος" είναι θεμελιώδης για την ενημέρωση του συστήματος και για την αποθήκευση των πληροφοριών κάθε επισκέπτη που μένει στο ξενοδοχείο. Στο τέλος της διαδικασίας Check-in, είναι επίσης δυνατή η δημιουργία εγγράφου ελέγχου σε μορφή PDF με την υπογραφή του πελάτη.
 
Χάρη στη λειτουργία Check-in, κάθε Εγγραφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία και την εξαγωγή αναφορών για τις διάφορες Αρχές (Αστυνομία, Κράτος κλπ.) και για ιδιωτικές στατιστικές. Αυτές οι λειτουργίες που σχετίζονται με το PMS θα σας επιτρέψουν να υπολογίσετε τα έσοδα, τους φόρους, τις πρόσθετες υπηρεσίες που αγοράσατε, τις κορυφαίες χώρες και πολλά άλλα. Το πλαίσιο των εκθέσεων είναι επίσης επεκτάσιμο για να υποστηρίξει κάθε είδους τοπική, κρατική και περιφερειακή δικαιοδοσία.

Δωμάτια και διαχείριση δωματίων

Συμπληρώστε τη σελίδα λεπτομερειών των δωματίων σας χρησιμοποιώντας μια σύντομη περιγραφή και ένα μεγαλύτερο κείμενο περιγραφής. Προσθέστε τις εικόνες των δωματίων σας και, προαιρετικά ένα κείμενο λεζάντας που θα εμφανιστεί σε μια παρουσίαση διαφανειών. Τα δωμάτια σας μπορούν επίσης να αντιστοιχιστούν σε διαφορετικές κατηγορίες για να τα καταχωρίσετε ξεχωριστά στο front-end.
Ρυθμίστε τα δωμάτια σας ώστε να αποδεχθεί έναν ελάχιστο και έναν μέγιστο αριθμό ενηλίκων, παιδιών και συνολικών ατόμων . Για όσους δεν χρειάζεται να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των παιδιών, είναι δυνατή η απενεργοποίηση αυτής της ρύθμισης από τη σελίδα διαμόρφωσης.

 

Beautiful Image
Beautiful Image

Με τις επιλογές, είναι δυνατόν να ορίσετε κάποιες επιπλέον υπηρεσίες για τα δωμάτιά σας, όπως ένα επιπλέον κρεβάτι ή πρωινό.
Προσθέστε τα Χαρακτηριστικά των δωματίων σας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες όπως τηλεόραση, Wi-Fi, Πισίνα κλπ.
Για όσους διαμορφώνουν διάφορους τύπους δωματίων, είναι δυνατόν να ορίσετε έναν αριθμό Μονάδων διαθέσιμο για αυτό το Δωμάτιο και οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κράτηση μέχρι το όριο αυτό στις ίδιες ημερομηνίες.
Διαχειριστείτε τους Φόρους, τα τέλη κλπ και συνδέστε διαφορετικά Προγράμματα Τιμών / Τύπους Τιμών στα δωμάτιά σας (Δωρεάν Ακύρωση, Μη Επιστρέψιμη Χρέωση κλπ.).