Δημιουργία Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων

Κερδίστε και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Στην Cybernetica έχουμε τον τρόπο να καθηλώσουμε τον επισκέπτη. Ανάλογα με το τι πουλάτε, υπηρεσία ή προϊόν, δημιουργούμε την ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τρόπο που να μπορεί να κερδίσει τον επισκέπτη και να τον κάνετε τελικά πελάτη. Λέμε ΟΧΙ στην πολυπλοκότητα, λέμε ΝΑΙ στην απλότητα. Γιατί μια σελίδα δεν αρκεί να είναι όμορφη, πρέπει να είναι και λειτουργική, απλή και απολύτως κατανοητή. Να μπορεί ο επισκέπτης να καταλάβει τι προσφέρετε, να κατανοήσει με μια ματιά ότι στην σελίδα σας θα βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει.

 

Ψυχολογία χρωμάτων

Όσο κι αν αγαπάτε κάποια χρώματα, υπάρχει πιθανότητα να μην συμβαδίζουν με το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Τα χρώματα δίνουν μια υποσυνείδητη προδιάθεση στους ανθρώπους γι αυτό που περιμένουν να δουν. Κεντρίζουν τις αισθήσεις προς κάποια κατεύθυνση ψυχολογική. Αυτό το έχουμε σπουδάσει στην NextDay Advertising και γνωρίζουμε καλά την επίδραση που έχουν τα χρώματα στην ψυχολογία του κοινού.

 

Responsive Design

Η σελίδα σας σχεδιάζεται για να προσαρμόζεται άριστα σε όλες τις κινητές και σταθερές συσκευές. Οι χρήστες του διαδικτύου που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές πληθαίνουν καθημερινά. Οι τάσεις δείχνουν ότι οι αναζητήσεις από αυτές τις συσκευές σύντομα θα ξεπεράσουν τις αντίστοιχες των σταθερών. Οι επισκέπτες τις σελίδας σας δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς. Γι αυτό κι εμείς σας προσφέρουμε το απόλυτο στην καλύτερη πάντα τιμή.

Μοναδική Εξυπηρέτηση

Στην Cybernetica βάζουμε εσάς –τον πελάτη- πάνω απ όλα. Κατανοούμε ότι είσαστε η κινητήρια δύναμή μας και σας στηρίζουμε ότι κι αν τύχει, ότι κι αν χρειάζεστε σε κάθε σας βήμα στο διαδίκτυο. Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις, προσαρμόζουμε πάντα την ιστοσελίδα σας στα μέτρα σας και φροντίζουμε να μην σας δίνουμε ποτέ κάτι λιγότερο αλλά πάντα κάτι περισσότερο από ότι πληρώνετε.
Είτε δημιουργήσουμε για εσάς μια απλή στατική ιστοσελίδα είτε ένα μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα η προσοχή μας είναι πάντα η ίδια. Στην NextDay Advertising δεν υπάρχουν κατηγορίες πελατών. Υπάρχουν μόνο πελάτες που χρειάζονται την προσοχή μας και τις γνώσεις μας.

Υπηρεσίες